top of page

Månadens rådgivare, Denise Ramstedt

Våra rådgivare kommer under våren att presentera sig här på vår hemsida. Först ut har vi vår nya miljö- och landskapsrådgivare Denise som berättar om sig själv.


Vem är du? Berätta om dig själv

Mitt namn är Denise Ramstedt, jag är uppvuxen i Pargas men för tillfället bor jag i Ekenäs tack vare mina studier. Jag studerar till agrolog och har endast några få kurser kvar innan jag blir utexaminerad i vår. Jag trivs bäst då jag får vara ute i naturen och röra på mig. Min fritid spenderar jag med min sambo och våra två hundar.

Vad har du arbetat med tidigare?

Tidigare har jag jobbat med övervakning av åkerstöd vid Nylands NTM-central. Jag har också jobbat på olika gårdar i Åboland och Nyland.

Vad fick dig att söka denna tjänst?

Jag har ett stort intresse för landskapsvård, och har länge varit intresserad av att arbeta med rådgivning inom branschen. FHS kändes som en naturlig och trygg arbetsplats för mig eftersom jag är hemma från Åboland.

Vad ser du mest framemot inom arbetet?

Jag ser framemot att kunna vara till nytta för jordbrukare, och att lära känna nya människor. Jag ser också framemot att få lära mig nya saker och utveckla mig själv.

Ni når mig på denise.ramstedt@fhs.fi eller 050 549 0030.


Vi hälsar Denise välkommen med i vårt team!

Comments


bottom of page