top of page

Månadens rådgivare, Nora Lindroos

Dags för vår tredje presentation av våra rådgivare. Näst ut på tur är Nora som varit med sedan 2017.


Vem är du? Berätta om dig själv

Jag är Nora , uppvuxen på en liten växtodlingsgård i Nagu men bor nu i Pargas.

Till min familj hör min man och våra barn på 12 och 10 år.

Är en utåtriktad, pratglad och humoristisk dam som inte är rädd för att bli smutsig om händerna.


Vad är dina arbetsuppgifter?

Till mina huvudsakliga arbetsuppgifter hör lantbruksrådgivning (odlingsplanering, markkarteringar, stödansökningar) samt att ordna skolningar (t.ex. växtskyddsexamen, MinGård-skolning för studerande). Min kollega Peter ser även till att lära mig mycket, som tex att göra upp produktionskostnadskalkyer åt jordbrukarna. Det är även jag som ansvarig för att uppdatera vår hemsida samt Facebook-sida.


Vad är det bästa med ditt jobb?

Att det är mångsidigt, flexibelt och ingen dag är den andra lik. Samt att det är roligt att arbeta tillsammans med jordbrukarna och hjälpa dem. Vi har även väldigt bra kollegie, man får alltid hjälp då man behöver - roligt har vi också.

Vad gör du helst på fritiden?

Min fritid tillbringar jag på fotbollsplan, är tränare för dotterns fotbollslag och hjälper till i sonens fotbollslag. Då jag inte står på fotbollsplan så går jag gärna raska promenader eller tar en löprunda. Sitter gärna även ner och umgås med nära och kära.Comments


bottom of page