top of page

Viljelijätapaaminen Suomen Talousseuran demoviljelyksillä Kemiössä 2.7

Suomen Talousseura järjestää viljelijätilaisuuden tiistaina 2.7 klo 17 osoitteessa Axxell Brusaby, Brusabyntie 2, 25700 Kemiö.


Tervetuloa mukaan tutustumaan kerääjäkasvien, syysvehnän ja sokerijuurikkaan demoviljelyksiin sekä keskustelemaan kasvukauden markkinatilanteesta, kasvinsuojelusta, lannoituksesta, maan rakenteesta ja muista ajankohtaisista asioista! Tilaisuus alkaa kokoontumisella ja kahvilla klo 17 ruokasalissa.


Demoviljelysten esittelyn lisäksi saadaan muun muassa kuulla Greppa Marknaden-markkinakatsauksen, jonka pitää SLC:n Rikard Korkman. Elina Seppä Yaralta esittelee N-tester ja Atfarm sovellukset. KWS:n Anu Jumppanen osallistuu myös.


Demolohkoilla tarkastellaan viljelykasveja lähemmin, muun muassa Conviso Smart-juurikkaat, sekä keskustellaan ja vaihdetaan tietoa ja kokemuksia parhaista viljelymenetelmistä sekä eri kasvien ja lajikkeiden sopivuudesta ja ominaisuuksista viljelykierrossa. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tilaisuus on pääosin ruotsinkielinen, mutta osa esitelmistä suomeksi.Lämpimästi tervetuloa!


Comentarios


bottom of page